` jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly `

Pengikut

Selasa, 17 Mei 2011

baby kucing

yeahh !! putihh dapat baby 3 ekor .. hehe dari kecikk belah putih ni now dah dapat baby pulak :D tak sia aku bela kau dari kecikk .. siyes comel ookayh :D haha , nasib 3 ekor , jgn berekor ekor dah lah . pening nak jage nnti :D hehe .. 2 putih , 1 kelabu .. ngn kucing mana lah lah kau main kan , dah dapt sekorr sesat huhu . comel coeml semuanya . mata anak kucing ni un nak terbukak dah :D haha .. nak tahu kat mana lokasi ini ? dalam almari kembar jaz :D hahah ' biase lah kucing biler nak beranak mula cari tempat .. esokk gak kene masukk lam tmpat kurung kau k . haha . haishhh tak bagi nama lagi ni tok 3 ekorr ni , haha .. xtahu nak bagi nama aper ,, hehe baby cat , baby cat , baby cat <3 <3<3 lalalala :D

Ahad, 15 Mei 2011

morib beach :D

petang petang best kan kalau santai kat pantai .. memang best punya lah lagi lagi kalau ada dengan tersayang , kawan kawan mmg best uoollss .. kat sini lah jaz selalu lpak sini ,
 if ada prob ker , tension tension kat sini lah jaz 
 duduk .. :D serious tenang sgt . 
video





Khamis, 12 Mei 2011

selamat hari tua muhammad izwan bin mohd isa



 happy buzday to my true frends . 
hope u always tak lupa kat fredship kita k 
'' u sehad terselalu 
'' u berjaya dlm hidup u 
'' u ceria disamping keluarga tersayang 
'' u bahgia disamping org tersayang k 
'' semoga Allah merahmati hidup u k 
_____________
:) = haa dah besar pon kau kan , hari tua pon dah 
menjelang , aku harap kau tak lupa kat kawan ko ni haa 
dari kecik menemani kau , semeja kelas , sekatil dulu , 
sekerja , sesaudara :D hahah 
mmg tuhan temukan kita berkawan sejak dari kecil kan 
sampai lah sekarang , see kan dekwan ? betapa
besarnya kuasa tuhan , kita kawan deri kecikk kan 
ape yng aku xtahu pasal kau ? sikit pon xde kan ?
aku kenal kau dah weyh , batang kau pon aku kenal 
macam mana :D haha hebad kan ? haha 
susah senang , sama k ' ingat ok .
even kita gaduh pon , aku tahu itu cuma gurauan jer 
alah aku tahuk lah , kau meerajuk bila gaduh tp 
dalam hati kau , kau nak kita gurau guran kan ?
haha begitu juga dgn aku , benci mana pon kau kat aku 
aku tahu sikap sayang kau tu ada , xpayah nak bersorok sorok bagai 
sbb aku dah hafal tingkah laku kau , 
kita sama sama dah besar kan , so lepas ni ada probs ker 
kita settle cara org tua tua ok :D hahaa 
btw , aku tak sabar nak tgokk kau beli nikon idaman kau tu 
boleh lah aku tumpang jadi model jap nnti :D haha 
haishh , dah tak tahu nak cakap hape .. sbb kau kawan aku 
masing masing dah kenal sama kenal 
xde ada apa yang nak dikatakan , :D 
ape yang aku nak , hope kau sehad sentiasa ok , kalau 
kau sakitt tu , xyah pk lain ' tuhan sayang kau tu ^,^
love u muahhxx! :D 

Rabu, 4 Mei 2011

finally ! i get you back :)

yeah ! finally dapat jugakk jumpe ariey :D ehhe lmer gler tak dapat jumpe kott .. dah 3 bulan tak dapat jumper , hurm . masing masing busy jer memanjang . sorang exam sorang buat hal kat rumah . haha tu lah kitaorang sampaikan nak mcj call pon susah tau , betapa berat biler rindu kat dye , hee .. ni dye dah habis exam now dye practikal lak bulan 5 ni , jaz pulak tak buat apa apa now kerja tak' so buat kerja rumah :D haha but senang jumpe dah now . haha kat s.alam jer kot jaz lak kat banting senang nak jumpe , kalau tak jauh nun penang sana tu . jauh kan ? nak jumpe pon perghh , terpaksa lah tunggu :D nnti jaz dah pindah KL balik lagi senang kott nak jumpe :) heheh , yeahh dapat jumpe tersenyum jaz <3 hehe i love you so much :')

hantar DEKWAN balik

fuh !! semenjak jaz dah tak kerja , macam macam aktiviti . saudara jaz buat kawin lah , tgok muvi lah . haha paling biase bila ada dekat rumah lagi macam macam jaz buat kemas rumah lah , masak lah , jage anak anak buah jaz lah , haishh .. hangout lah :D haha untung lah kan bile free ni .. ok , kali ni dekwan plan nak balik rumah dia kat klang pulau indah ' saper hantar ? haa jaz ngn fara lah :D hehe , xpelah buat kali terakhir lepak kan , pasni dah susah nak lepak ngn dye . hehe , pergi bertiga jer , xpe lah jadi lah seronok what ! :D hehe perghh bler jer sampai tempat dye huh teringat masa masa lpak sana , jumpe kawan kawan lama , jalan jalan tempat lepak dulu dulu  kat mana ? laguna park n jalan kat pasar :P hehe OT! (ohh tidak)' terasa lame kaki tak jejak sana :D hehe , paling best makan rumah dekwan , ibu dye masak , lame kot tak rasa masakkan ibu dye sedap sedap :P tambah 2kali ? hekhek ,, jaz mmg kuat makan ouh :D heheh .. after jer lpak sume , next jaz ngn fara planing nak tgok muvie ,, yeahh!! :D cter ape ? cter THOR !! ahha , pape pon terasa sedih lah jugak time hantar dye balik muka sedihh yelah pas ni dah susah nak jumpe :D haha xpe ape ape pon kitorang sentiase ingat kat kau lah , :D so take care <3
*pic ni time lepak lepak ni klang pulau indah :)
*pic ni time tgok movie THOR 3D :P
P/S : pic buruk , malas nak edit hehe n gambar tak banyak
coz lamer nak tggu upload hehe

Sabtu, 23 April 2011

im free

im free ??
yesss ! finally jaz dah lepas dari notis kerja . haishh punya lah lame nak tunggu lepas dari notis sebulan ni . lame betul . kalau ikutkan hati malas nak je nak tunggu sebulan , then terpikir pulak malas 
lagi nak on leave , last last amik keputusan tolak cuti semua yang ada .. haha tak sangka hari jaz tolak cuti tu 
pada hari last berkerja , haha mana tak happy nya .. kawan dah mula menanges bagai ,, adehhh 
now bukak mata besar besar pandang hadapan .. banyak lagi jaz nak  kene hadapi sume .. ape seterusnya ? haha banyak plan jaz nak teruskan , tapi kene pikir betul betul dulu , baru jaz tepat pilih plan  seterusnya .. yess !  

Khamis, 14 April 2011

no work, no money ^____^

fuhh ! finally jaz letak gak jawatan sebagai 
department head . yeahh .. 
dah resign tapi notis sebulan , nak kene tunggu lame tu .
sumpah cam dah tak ada hati dah nk kerja , penat , tension 
nak handle sume , bosan pun ada , plus kita
bersusah payah , orang lain dapat nama 
erghh tak suka ! after ni tak ada lah lagi barisan pembangkang :P haha
ergghh sumpah dah penat dah nak fikir pasal kerja . 
nak relikxx tamau tension tension . 
sementara kene tunggu pangilan kerja baru lak 
adehh tak sabar nak kerja baru ^,^"
tapi ayah jaz nak masukkan jaz blaja pulak 
adehhhh 
tak tahu lah cam mana :P
adehhh adehhh ,,