` jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly `

Pengikut

Selasa, 17 Mei 2011

baby kucing

yeahh !! putihh dapat baby 3 ekor .. hehe dari kecikk belah putih ni now dah dapat baby pulak :D tak sia aku bela kau dari kecikk .. siyes comel ookayh :D haha , nasib 3 ekor , jgn berekor ekor dah lah . pening nak jage nnti :D hehe .. 2 putih , 1 kelabu .. ngn kucing mana lah lah kau main kan , dah dapt sekorr sesat huhu . comel coeml semuanya . mata anak kucing ni un nak terbukak dah :D haha .. nak tahu kat mana lokasi ini ? dalam almari kembar jaz :D hahah ' biase lah kucing biler nak beranak mula cari tempat .. esokk gak kene masukk lam tmpat kurung kau k . haha . haishhh tak bagi nama lagi ni tok 3 ekorr ni , haha .. xtahu nak bagi nama aper ,, hehe baby cat , baby cat , baby cat <3 <3<3 lalalala :D

Ahad, 15 Mei 2011

morib beach :D

petang petang best kan kalau santai kat pantai .. memang best punya lah lagi lagi kalau ada dengan tersayang , kawan kawan mmg best uoollss .. kat sini lah jaz selalu lpak sini ,
 if ada prob ker , tension tension kat sini lah jaz 
 duduk .. :D serious tenang sgt . 
video





Khamis, 12 Mei 2011

selamat hari tua muhammad izwan bin mohd isa



 happy buzday to my true frends . 
hope u always tak lupa kat fredship kita k 
'' u sehad terselalu 
'' u berjaya dlm hidup u 
'' u ceria disamping keluarga tersayang 
'' u bahgia disamping org tersayang k 
'' semoga Allah merahmati hidup u k 
_____________
:) = haa dah besar pon kau kan , hari tua pon dah 
menjelang , aku harap kau tak lupa kat kawan ko ni haa 
dari kecik menemani kau , semeja kelas , sekatil dulu , 
sekerja , sesaudara :D hahah 
mmg tuhan temukan kita berkawan sejak dari kecil kan 
sampai lah sekarang , see kan dekwan ? betapa
besarnya kuasa tuhan , kita kawan deri kecikk kan 
ape yng aku xtahu pasal kau ? sikit pon xde kan ?
aku kenal kau dah weyh , batang kau pon aku kenal 
macam mana :D haha hebad kan ? haha 
susah senang , sama k ' ingat ok .
even kita gaduh pon , aku tahu itu cuma gurauan jer 
alah aku tahuk lah , kau meerajuk bila gaduh tp 
dalam hati kau , kau nak kita gurau guran kan ?
haha begitu juga dgn aku , benci mana pon kau kat aku 
aku tahu sikap sayang kau tu ada , xpayah nak bersorok sorok bagai 
sbb aku dah hafal tingkah laku kau , 
kita sama sama dah besar kan , so lepas ni ada probs ker 
kita settle cara org tua tua ok :D hahaa 
btw , aku tak sabar nak tgokk kau beli nikon idaman kau tu 
boleh lah aku tumpang jadi model jap nnti :D haha 
haishh , dah tak tahu nak cakap hape .. sbb kau kawan aku 
masing masing dah kenal sama kenal 
xde ada apa yang nak dikatakan , :D 
ape yang aku nak , hope kau sehad sentiasa ok , kalau 
kau sakitt tu , xyah pk lain ' tuhan sayang kau tu ^,^
love u muahhxx! :D 

Rabu, 4 Mei 2011

finally ! i get you back :)

yeah ! finally dapat jugakk jumpe ariey :D ehhe lmer gler tak dapat jumpe kott .. dah 3 bulan tak dapat jumper , hurm . masing masing busy jer memanjang . sorang exam sorang buat hal kat rumah . haha tu lah kitaorang sampaikan nak mcj call pon susah tau , betapa berat biler rindu kat dye , hee .. ni dye dah habis exam now dye practikal lak bulan 5 ni , jaz pulak tak buat apa apa now kerja tak' so buat kerja rumah :D haha but senang jumpe dah now . haha kat s.alam jer kot jaz lak kat banting senang nak jumpe , kalau tak jauh nun penang sana tu . jauh kan ? nak jumpe pon perghh , terpaksa lah tunggu :D nnti jaz dah pindah KL balik lagi senang kott nak jumpe :) heheh , yeahh dapat jumpe tersenyum jaz <3 hehe i love you so much :')

hantar DEKWAN balik

fuh !! semenjak jaz dah tak kerja , macam macam aktiviti . saudara jaz buat kawin lah , tgok muvi lah . haha paling biase bila ada dekat rumah lagi macam macam jaz buat kemas rumah lah , masak lah , jage anak anak buah jaz lah , haishh .. hangout lah :D haha untung lah kan bile free ni .. ok , kali ni dekwan plan nak balik rumah dia kat klang pulau indah ' saper hantar ? haa jaz ngn fara lah :D hehe , xpelah buat kali terakhir lepak kan , pasni dah susah nak lepak ngn dye . hehe , pergi bertiga jer , xpe lah jadi lah seronok what ! :D hehe perghh bler jer sampai tempat dye huh teringat masa masa lpak sana , jumpe kawan kawan lama , jalan jalan tempat lepak dulu dulu  kat mana ? laguna park n jalan kat pasar :P hehe OT! (ohh tidak)' terasa lame kaki tak jejak sana :D hehe , paling best makan rumah dekwan , ibu dye masak , lame kot tak rasa masakkan ibu dye sedap sedap :P tambah 2kali ? hekhek ,, jaz mmg kuat makan ouh :D heheh .. after jer lpak sume , next jaz ngn fara planing nak tgok muvie ,, yeahh!! :D cter ape ? cter THOR !! ahha , pape pon terasa sedih lah jugak time hantar dye balik muka sedihh yelah pas ni dah susah nak jumpe :D haha xpe ape ape pon kitorang sentiase ingat kat kau lah , :D so take care <3
*pic ni time lepak lepak ni klang pulau indah :)
*pic ni time tgok movie THOR 3D :P
P/S : pic buruk , malas nak edit hehe n gambar tak banyak
coz lamer nak tggu upload hehe

Sabtu, 23 April 2011

im free

im free ??
yesss ! finally jaz dah lepas dari notis kerja . haishh punya lah lame nak tunggu lepas dari notis sebulan ni . lame betul . kalau ikutkan hati malas nak je nak tunggu sebulan , then terpikir pulak malas 
lagi nak on leave , last last amik keputusan tolak cuti semua yang ada .. haha tak sangka hari jaz tolak cuti tu 
pada hari last berkerja , haha mana tak happy nya .. kawan dah mula menanges bagai ,, adehhh 
now bukak mata besar besar pandang hadapan .. banyak lagi jaz nak  kene hadapi sume .. ape seterusnya ? haha banyak plan jaz nak teruskan , tapi kene pikir betul betul dulu , baru jaz tepat pilih plan  seterusnya .. yess !  

Khamis, 14 April 2011

no work, no money ^____^

fuhh ! finally jaz letak gak jawatan sebagai 
department head . yeahh .. 
dah resign tapi notis sebulan , nak kene tunggu lame tu .
sumpah cam dah tak ada hati dah nk kerja , penat , tension 
nak handle sume , bosan pun ada , plus kita
bersusah payah , orang lain dapat nama 
erghh tak suka ! after ni tak ada lah lagi barisan pembangkang :P haha
ergghh sumpah dah penat dah nak fikir pasal kerja . 
nak relikxx tamau tension tension . 
sementara kene tunggu pangilan kerja baru lak 
adehh tak sabar nak kerja baru ^,^"
tapi ayah jaz nak masukkan jaz blaja pulak 
adehhhh 
tak tahu lah cam mana :P
adehhh adehhh ,, 

Rabu, 13 April 2011

a boring movie -,-"

arrrgghh , tak tahu nak cakap macam mana 
tgok display paper kat wayang uh cam seram ' katanya 
trus beli tiket tgokkk movie ni ..
last last yang adooo :D eeiii sumpah 
tak best , ade yang boleh tido lam panggung ni haa au
ye ye je mesti seram lah bagai , padahal takk pon ,
hurmmm tak best tak best 
rasa nak mintak balik duet jaz :D hahaha 
eerrrgghhhh !

Rabu, 6 April 2011

sucker punch .


haa cter sal cter ni jap , hari tu pergi cari kerja baru kat jj
dah bosan asyik cari kerja ' singgah je lah tgokk movie ni haaa
nmpakk dari jauhh movie ni , trus g counter tiket ' haha
bayar trus untuk due orang , jaz tgokk ngn kawan jaz je 
haha , exsited nk tgokk cter ni coz nmpak macam best , katanya :D 
hee totally best lah jugak , even sume tipu tipu belaka
tapi memang best :D tapi kan cerita ni macam 
serupa ada 1 game auuww , jaz selalu main kat ps , tapi 
lupalah .. adeshhh!! ingat ingat lupa lah :D mmg ada ada sikit ,
ahh lupakakan je lah . semua gegurl lak tu :P haha
ganazz uuoollsss ! kalah pondan pondan kite :D tak percaya ?
pergi beli tiket tgokk sendri ^,^" hehe 
____________________________
sucker punch !
____________________________

red carpet sis married :)

   27.3.2011 ' finally sis jaz kawen lagi :D haha , suke sgt .. best best ^__^
ape yang best ? mari kite tgokk gambar dulu k ? :P

haa , thema kali ni merah n putih :P
percaya tak corak ni jaz buatkan untuk sis jaz ?
hee , betul lah jaz yng buatkan :)
persalinan sis jaz , ala ala orang puteh gitu .. kerlas sis jaz ni :d
second persalinan baju :P chines gitu ..:P
ni lah ibu jaz n ayah jaz :) merahh lagi , sedondon :P kerlass ibu dan ayah ye sekarang ni  !!! haha
majlis cukur jambul , ank buah jaz 
ni haa anak buah jaz , fika namenyeer 
ni ynag kene cukur jambul nyer haa :D
time pngantin sampai , terpaksa jadi pengapit lelaki :)
haa amik kau , mayat hidup :P haha
dah lah merah tambah kepanasan plus kene tggu org ni hbis bersilat pulak ;D hahah
shoot bersama family

haa ini ini : barisan pengapit kite :D hahha sebelah ni sepupu jaz
ika namenye , uoollss say " hye : :P
3 dara pingitan :D haha dekwan , nita , n azie 
kawan dari sek lagi dtg tolong majlis ni :P
busy betul ibu jaz melayan mak dara kite :P 
haa pic ni ' nak tahu nape ? after jek majlis kitorang 1 family
ade wat game , haa game ape ? game simbah simbah air :P
air sirap , air basuh tangan ? air basuh pinggan ?
macam macam hair disimbah nyer .. ni lah jadinyer :D haha


haisshh majlis kawen ni sumpah penat gler =,=" dengan thema merah plus putih
dengan cuaca terikk nye amat amat menduga kite yer ! apa apa pun
allhamdulilallah semua berjalan dengan selamat
jaz doakan sis jaz dimurahkan rezeki , hope cepat dapat
baby baru , bosan dengan anak buah yng lama ni :D hahaah
majlis ni betul betul seronok , rapatkan silaturahim
lagi lagi part lah kene simbah :D haha seronok sgt , ape yng part gementar kan
part jaz emergency kene jadi pengapit ; OMG ! sumpah mngelabah ,
nervess , yelah ! firts time kene jadi kott , mana tahu pape . selama ni
tgokk abg abg lain jadi pngapit jek :D haa time ni hamikk kau
jaz sendri kene jadi partner pengapit :D nak xnak onn je lah , xpe lah cari pengalaman kan
bukan senang ouh kene control lagi :D haha mmg susah dengan kepanasan nyer adeshhh
susah nak cakap , ala baru panas dunia ' habis je bersanding haa dapat gakk makan
dengan pengantin , wuhaaa seronok kott , ape yng seronok ? makanan nyer lah :D
hiks ^,^" actly jaz dah lalui majlis macam ni 3 kali dah
sis jaz no1 n no 2 , termasuk ni 3 dah .. adat lah wat majlis mmg penat
dah nama pun majlis kenduri kawen :D after sis jaz ni turn abg jaz lak :D
haha bler lah yer :D jaz lambat lagi yerr !  hehehe , pic kat sini tak bnyak
coz malas nak upload banyak bnyak lambat sgt :P hehe
ni je yang ada . 

Ahad, 20 Mac 2011

world invastion battle los angeles


next movie ' jaz tengok cter ni haa world invasion battle los angeles"
start tengokk membosankan =,=" ala tapi mula mula jek 
tak lama pun , dah tengah best best :P 
pasal ape ? firts jaz tengok gambar cam bumi nak hancur lah , then ingat hujan batu ker .
last ' alaaa pasal alien dtg bumi hahah :D
pasal peperangan lah , manusia berperang dengan alien . hikksss
memang layan gak lah cter ni , best jugakk :D
tpi kan , tgok wallpaper ni jj sana tu kan , kuar cter lmbat lagi 
tau , bler tgokk screen list movie start .. tengokk tengokk
ade list cter ni , haisshh pandai dorang menipu kan :P 
haha tu yng tgok cter ni , 
hikss " korang yng beyom tgokk tu , tgokk lah ok ^,~


Sabtu, 12 Mac 2011

twin twin twin

my twin :P

woott woott ! fuh , ramai tak percaya jaz ade kembar kan ?
agakk dahh -,-" , ok ! start from now jaz bagitahu ape yng jaz ade pada dri jaz :D , jaz memang mempunyai kembar . memang betul . sumpah tak tipu . tak percaya ? mari mari dengar sini . 
jaz memang ada kembar , kembar jaz perempuan .. umur sama lah kan . tarikh lahir jek tak sama , jaz 13 december ' kembar jaz lak 12.december . berbeza jek tarikh kan ? haha , ntah macam mana ntah tarikh boleh tak sama .. dah tuhan punya kuasa kan , tuhan je yng tentukan bile kotaorang lahir . emm macam mana ehh nak xplen .
ala korang bayangkan lah , jaz ngn kembar jaz duduk 1 perut , bile ibu jaz nak lahirkan kitarong pada waktu malam tak silap jaz,
kembar jaz dah selamat bersalin , cume jaz je susah nak kuar :D
mybe time jaz kuar pagi macam tu lah ' that why tarikh lahir kitaorang tak sama .. bayangkan lah kembar jaz selamat , jaz je susah nak kuar terpaksa bawak ke hospital berlainan , dan opredd lagi tahu . ishh kesian ibu jaz au . begitu besar pergorbanan ibu jaz semasa melahirkan jaz ni haa :'D 
Ramai bertanya kt jaz ' best ker ada kembar ? perangai korang macam mana ? haha :D ok jaz bagitahu k . yess memang best ada kembar ' perangai ? humm macam mana ehh ?? humm jaz rasa tak sama lah , coz dye jenis rilexx jek , yng jaz ni lak ibu cakap manja , degil , OMG ! malu kott .. haha 
tapi bler sorang demam , due due akan demam ' n then jaz ngn kembar jaz ni 1 kepala :D contohnyer bler kitaorang nak shoping jek mesti plan sama sama , suke colour ape .. sume lah :D 
ibu cakap , masa kecik kecik ape sorang nak , mesti sorang nak . 
xboleh yng tak ada , mesti nak kene sama mean ,. barang nak sama . beg nak sama , haha :D taaaaaaaaaaaaapppppppppppppppppiiiiiiii
biler gadoe " tok sah cakap lah :D hahah  dushh dushh 
pape pon berutung kott dapat twin ni , kadang bangga pon ade , yelah bler saudara datang , haa mula lah tnye kemar kau mana . 
haha :D ape namenyew ?? namenya SITI MARIAM . dye kakak jaz , 
coz dye keluar dulu , jaz seconds ; jaz lah adek ; jaz lah last :") 


haa dah tahu kan ? lepas ni tanya lagi " siapp lah :D haha

Ahad, 6 Mac 2011

3 in 1 : short story :)

haiyooo !! lamer gler tak story kat blog ni =,=!
agak busy jek memanjang .. sampaikan nak update new post
pun tade masa .. biler ade masa ' ade pulak halangan 
jaz pulak , adehhh ... macam macam hal lah .
uoollss nak tahu ? :D mari mari jaz story ok , 
macam macam nak story ni haa ! tidur lambat lah jaz malam ni :P
ok ok jaz story short je lah , 

1 ; kes bulan 2 punya pasal lah (22.2.2011)

haisshh ! lamekan ? tu lah kan , baru lah nak story ni haa
busy busy busy! sudah ! mari dengar ni :D

video
haha ! fuck ! suara macam katak ! actly nak surprise 
sempena buzday ariey , tapi malam ni lah baru dapat upload ! haha
jaz mmg dah buat lamer kott , cume bile nak upload masok 
vidio ni jek mula lah tenet bagaikan siput =,="
haha , ARIEY sayang ' soryy yer :') gembira sangat 
dapat nyanyikan lagu buzday ni tok  bie :')
hope bie suke ok ! : actly vidio ni jaz buatkan sempena
buzday dyer 22.2.2011 tu .. see kan ' betapa busy nyer jaz
sampai sekarang lah dapat update bagai ni haa ..
yerr ! saya tahu suare saya cam katak , saya tau 
xyah cakap :D haha 

2 : potong rambut :P

haha , jaz dah cut rmbut dah ' sumpah dah rimas dah 
panjang panjang ni .. rambut jaz rosak pon ade tau .
kadang nak buat keje ade jek yng mngacau rambut lah punya pasal kan .. plus tade dah org nak tarek tarek dah rambut jaz
terutamanya DEKWAN ! haishh " tak kire masa , tak kire keje ,
tak kire waktu ade jek suke tarek tarek , geram jek kan =,="
haa lastt amik kau ! ni hasilnya ! mari marii , tengokk dong :D

haha :D see kan ! tadelah pendek sgt.
just nipis tepi belah kiri , belah kanan jaz leya kan.
first potong kelakar sgt ,, eiii
klakar kan :D hahah
tapi , ringan jek kott , tade rimas pon 
hee :D

3 : turun SUNWAY PYRAMID DENGAN FARA RIVERA :P

Fara fara ! xleh tengok jaz senang , ade jek plan nyer ..
hehe , mentang mentang lah umah kite dekat kan ,
cakap jek nak lepak mana kan , jomm jomm :D
plan kali ni fara ajak jaz lepak sunway , catwalk sana =,=
kebetulan jaz mmg nak cari baju tok sis jaz kawen 
nnti :D so onn jek lah kan .. terpaksa lah ponteng keje lagi 
kikikik , punya lah ajak g sunway tapi masing masing 
tak tahu jalan nak kesana , tahu pon follow signbrd .
agak agak jek lah kan fara , lastt sampai jugakk ..
kalau sesat pon sama sama kan :D ahha  , fuh ! sampai sampai 
jek , cari makan ' lapar dong , adehh dah lah ngah lapar
cari kfc pon boleh tak jumpe jumpe , masing masing lupa
bukan salu kott lepak sana , sebulan sekali kott :D 
after jek makan , xtahu nak buat ape . cucuk duet
g shoping, dapat t-shirt 2,3 helai blah  :D
trus plan nak tengok wayang ,, haha ' cter aperr ???
ahha cter i am number four . fuyoo ! bestt kott cter ni 
. siyes best :D sambil tengok , sambil berangan jap
ade power konon kat tangan jaz tadi : hahaha ntah pape lah hai , 
totally best cternyer , mmg best .. ^______^

--> i am number four <3
lepas ni jaz blakon pulak , jaz no 7
ahhaha :D 

makan sudah , shoping sudah , movie pon dah 
then makan lagi , perut fara tak kenyang2
haha
* makan kek coklat n kek coklat stawberry
abc mamak buat :D haha nyum nyum :P

*yeahhh! balikk pulak !  balik jek dah pukul
9 sampai banting .. sampai jek banting makan lagi o,O"
fara yng ajak okayh ! :D dyer yng lapar lagi kan ..
seee dye kuat makan :P ,, lepak mcd kat banting
haha , lapar tapi makan kentang jek heee
*habiss lah fara marah nnti :P 

fuh ! seronok punya seronok , org kat rumah dah
call membebel soh balik cpt ' haha 
yelakan sampai malam lepak ngn budak si fara tu :D
enjoyy jek hari ni .. seronok sgt .. dengan 
fara membebel , dengan jaz lagi mmbebel 
haa macam mcam lah ceritanya , dengan suara 
jaz tade , sakit tekak kott . fara dah gelak
ngn suara jaz , adehhh ' makan tak jage ni lah 
dapatnye :D hehe 
seronokk sgt , next lepak lagi yer fara ! 
fara lak blanje jaz ok :D 
lalalalalalla



Rabu, 16 Februari 2011

i love you more when you hurt me :)


              huh macam biase , offday je mesti bosan .. actly asyik rindukan dyer ..
rindu sesangat . rindu teramat  sangat ,
then terfikir nak buat something speciall tok dyer lah :D
memandangkan dyer jauh , chat pon bukan senang ' ape tah lagi mcj n call
masing masing busy busy
biler ade sedikit masa , jaz buat something like sign pic kat bawah ni
heee :) harap dyer tersenyum nampak ini , dah xnak nak lukekan hati dyer lagi dah
and dah xnak terluke ape ape masalah baek jaz or baek dyer
hope dengan ape yng jaz buat ni , dapat sembuhkan hati dyer
ehh jaz gembira ape buatkan pic camni .. :')
_______________________________________
keesokkanya : moning boo :) i miss u n i love you so much
i just want u 2 know only u in my heart , walau apa pun
terjadi bie tak akan lepaskan boo n akan
sentiasa cintakan boo , i love u so much boo , now n 4ever .

mcj ni , gembira sangat bile bace ok . thanks bie .. :)

Isnin, 14 Februari 2011

good bye facebookhell

malas nak story panjang , actly jaz tak nak menyalahkan sesiape ..
masing masing dah besar ' sume boleh berfikir
semalam dan hari ni mmg jaz betul betul tension , rasa tak sedap hati
mmg dari semalam time kat tmpat kerja mmg jaz mood jek , tido pon dalam ofis
hati ni rasa tawar , enjoy macam mana pon dengan kenkawan
kalau sakit tu datang balik tade gune , nak tak nak telan je lah coz tu lah hidup jaz
tak ade lain dah , tu je.. ;(  dalam diam dyer melihat jaz berchating dengan saper
errrr !! sakit nyer bila nak story ni ohh gosh ! ape lah salah jaz . layan salah
tak layan pon salah . jaz dah cube berterus terang ' tapi nak jugak jaz mgaku lagi kan
ape lagi jaz nak mngaku lagi kalau itu jek dah jaz cakap ,, dye buat jaz seolah olah
jaz yang mngatal dengan sume laki laki tu , sedangkan dyer tak tahu situasi jaz ape dan sebab
jaz pas no kat pihak lain , tak sangke disalah persefahaman seolah jaz ni murah sangat
nak layan sume boy dalam dunia ni .. haisshh , cukup lah ade dyer sorang .. buat ape nak
cari lain ' nak bahagia kan dyer pon belum lulus tau :'( sedih sesangat ..
last jaz amik jalan mudah , close acc ! easy right ? time ni lah jaz dah xpayah dah nak
berkawan ngn sape sape dah .. and tade orang ggu jaz lagi dah , tade wat dyer marah plus sakit dah kan .. dah malas nak cakap soal hati dan perasaan coz sume manusia sama jek
baek family , kawan , lover ' sume sama . bila kite buat tak endah endah cakap kite tak menghargai sesuatu sedangkan hati ni dah letih untuk sumua ini . ' boo suke lari dari masalah kita kan ' dear .. bukan jaz suke lari masalh , tapi jaz penat dengan bende sama
jaz dah putus asa dah , see kan jaz close acc fb ' bererti jaz dah tak larat ,, jaz dah tak nak
masalh tu berulang , dah taknak sakitkan hati u lagi .. cukup lah sampai situ
ini pon ntah bler boleh ceria balik hati jaz ni .. ohh amat sensitive bler berlaku serupa .
kalau lah boleh , jaz nak tutup semua acc .. tak kire lah tagged , skype , blog ape jadah sume
jaz nak tutup , tapi satu jek .. blog ni . kat mana lah lagi jaz nak luahkan sume ni ? tade kan .
but ntah lah ,, otak ni now tengah lembab .. err biarlah .. ape jaz tahu jaz tak buat apa apa
something bitch sampai kan dyer marah kat jaz .. jaz tak menipu :( tak sama sekali .. jaz cakap ape yng betul ' memang tak ada :'(  huh biarlah .. cukup lah sampai sini , dah tak tahan nak story lame lame coz tak ada mendatangkan perubahan if membebel kat sini .. mmg tak ada
sama sama sama sama . seolah olah jaz sedang bercakap dengan tangan jaz sendri
but it sokeyh lah ,  tade sape nak jaz luahkan ..

biler lah dapat hidup dengan normal ,
like orang yng dalam keseronokkan , macam sesorang tu tak ada masalah
yess ! mmg manusia xkan lari dari prob sume
tapi xkan lah tade peluang tok jaz ceria
hurmm lambat lagi lahhh..
biar lah jaz tanggung sume ni , coz jaz jek faham perasaan jaz
nak share probs tu mmg tak boleh , seriuss jaz cakap tade sape yng dapat memahami
kenape ? tak usahlah tanye kenape .. malas nak citer
tade sape dapat tolong , diri sendri pon susah ape ntah lagi kan '
da da tak sanggup dah nak story pnjang meleleh jek air mata ni
ahaha :'D merepek tak tentu pasal

daaa ..

Rabu, 9 Februari 2011

offday yang membosan kan =,='

haiiyyyyaaaaa !!! dapat cuti pon bosan giler ' bile tak dapat cuti .. muncung panjang jek jaz ni haha .. tu lah jaz ... bile dapat cuti tak tahu nak buat ape , makan tido online , makan tido online ! adeshh !! nak kuar kawan masing masing busy , bile jaz free ni lah kawan busy ' bile jaz busy baru lah kawan free .. bertetangan jek =,=' sometime nak spend time ngn kawan pon tade masa .. sampai lah kawan tu cakap kite sombong
huh time tu lah timbul perasaan adehh ,, susah kan ? nak buat macam mana kan ..

hah ! tgah syok online :D anak buah jaz bangon pagi mula dye datang kat jaz
mengedik , sendeng sendeng kat jaz , haisshh dah mule dah .. kacau kan ?
sebokk sangat nak tgokk mule dye kat webcam ..
hehe , alang alang kitarang snapshoot siket siket ,, hahah funny okayh :D
adoii haiii anak buah aku ni , nasib ade korang " ceriakan hati aku sedang bosan ni
seronok ,, hahah gelak gelak ' kelakar :D

mari mari tgokk gelagat jaz ngn anak buah jaz ni ===>

the end ^__^"