` jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly `

Pengikut

Selasa, 17 Mei 2011

baby kucing

yeahh !! putihh dapat baby 3 ekor .. hehe dari kecikk belah putih ni now dah dapat baby pulak :D tak sia aku bela kau dari kecikk .. siyes comel ookayh :D haha , nasib 3 ekor , jgn berekor ekor dah lah . pening nak jage nnti :D hehe .. 2 putih , 1 kelabu .. ngn kucing mana lah lah kau main kan , dah dapt sekorr sesat huhu . comel coeml semuanya . mata anak kucing ni un nak terbukak dah :D haha .. nak tahu kat mana lokasi ini ? dalam almari kembar jaz :D hahah ' biase lah kucing biler nak beranak mula cari tempat .. esokk gak kene masukk lam tmpat kurung kau k . haha . haishhh tak bagi nama lagi ni tok 3 ekorr ni , haha .. xtahu nak bagi nama aper ,, hehe baby cat , baby cat , baby cat <3 <3<3 lalalala :D

Ahad, 15 Mei 2011

morib beach :D

petang petang best kan kalau santai kat pantai .. memang best punya lah lagi lagi kalau ada dengan tersayang , kawan kawan mmg best uoollss .. kat sini lah jaz selalu lpak sini ,
 if ada prob ker , tension tension kat sini lah jaz 
 duduk .. :D serious tenang sgt . 
video





Khamis, 12 Mei 2011

selamat hari tua muhammad izwan bin mohd isa



 happy buzday to my true frends . 
hope u always tak lupa kat fredship kita k 
'' u sehad terselalu 
'' u berjaya dlm hidup u 
'' u ceria disamping keluarga tersayang 
'' u bahgia disamping org tersayang k 
'' semoga Allah merahmati hidup u k 
_____________
:) = haa dah besar pon kau kan , hari tua pon dah 
menjelang , aku harap kau tak lupa kat kawan ko ni haa 
dari kecik menemani kau , semeja kelas , sekatil dulu , 
sekerja , sesaudara :D hahah 
mmg tuhan temukan kita berkawan sejak dari kecil kan 
sampai lah sekarang , see kan dekwan ? betapa
besarnya kuasa tuhan , kita kawan deri kecikk kan 
ape yng aku xtahu pasal kau ? sikit pon xde kan ?
aku kenal kau dah weyh , batang kau pon aku kenal 
macam mana :D haha hebad kan ? haha 
susah senang , sama k ' ingat ok .
even kita gaduh pon , aku tahu itu cuma gurauan jer 
alah aku tahuk lah , kau meerajuk bila gaduh tp 
dalam hati kau , kau nak kita gurau guran kan ?
haha begitu juga dgn aku , benci mana pon kau kat aku 
aku tahu sikap sayang kau tu ada , xpayah nak bersorok sorok bagai 
sbb aku dah hafal tingkah laku kau , 
kita sama sama dah besar kan , so lepas ni ada probs ker 
kita settle cara org tua tua ok :D hahaa 
btw , aku tak sabar nak tgokk kau beli nikon idaman kau tu 
boleh lah aku tumpang jadi model jap nnti :D haha 
haishh , dah tak tahu nak cakap hape .. sbb kau kawan aku 
masing masing dah kenal sama kenal 
xde ada apa yang nak dikatakan , :D 
ape yang aku nak , hope kau sehad sentiasa ok , kalau 
kau sakitt tu , xyah pk lain ' tuhan sayang kau tu ^,^
love u muahhxx! :D 

Rabu, 4 Mei 2011

finally ! i get you back :)

yeah ! finally dapat jugakk jumpe ariey :D ehhe lmer gler tak dapat jumpe kott .. dah 3 bulan tak dapat jumper , hurm . masing masing busy jer memanjang . sorang exam sorang buat hal kat rumah . haha tu lah kitaorang sampaikan nak mcj call pon susah tau , betapa berat biler rindu kat dye , hee .. ni dye dah habis exam now dye practikal lak bulan 5 ni , jaz pulak tak buat apa apa now kerja tak' so buat kerja rumah :D haha but senang jumpe dah now . haha kat s.alam jer kot jaz lak kat banting senang nak jumpe , kalau tak jauh nun penang sana tu . jauh kan ? nak jumpe pon perghh , terpaksa lah tunggu :D nnti jaz dah pindah KL balik lagi senang kott nak jumpe :) heheh , yeahh dapat jumpe tersenyum jaz <3 hehe i love you so much :')

hantar DEKWAN balik

fuh !! semenjak jaz dah tak kerja , macam macam aktiviti . saudara jaz buat kawin lah , tgok muvi lah . haha paling biase bila ada dekat rumah lagi macam macam jaz buat kemas rumah lah , masak lah , jage anak anak buah jaz lah , haishh .. hangout lah :D haha untung lah kan bile free ni .. ok , kali ni dekwan plan nak balik rumah dia kat klang pulau indah ' saper hantar ? haa jaz ngn fara lah :D hehe , xpelah buat kali terakhir lepak kan , pasni dah susah nak lepak ngn dye . hehe , pergi bertiga jer , xpe lah jadi lah seronok what ! :D hehe perghh bler jer sampai tempat dye huh teringat masa masa lpak sana , jumpe kawan kawan lama , jalan jalan tempat lepak dulu dulu  kat mana ? laguna park n jalan kat pasar :P hehe OT! (ohh tidak)' terasa lame kaki tak jejak sana :D hehe , paling best makan rumah dekwan , ibu dye masak , lame kot tak rasa masakkan ibu dye sedap sedap :P tambah 2kali ? hekhek ,, jaz mmg kuat makan ouh :D heheh .. after jer lpak sume , next jaz ngn fara planing nak tgok muvie ,, yeahh!! :D cter ape ? cter THOR !! ahha , pape pon terasa sedih lah jugak time hantar dye balik muka sedihh yelah pas ni dah susah nak jumpe :D haha xpe ape ape pon kitorang sentiase ingat kat kau lah , :D so take care <3
*pic ni time lepak lepak ni klang pulau indah :)
*pic ni time tgok movie THOR 3D :P
P/S : pic buruk , malas nak edit hehe n gambar tak banyak
coz lamer nak tggu upload hehe