` jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly ~ jazly `

Pengikut

Ahad, 6 Mac 2011

3 in 1 : short story :)

haiyooo !! lamer gler tak story kat blog ni =,=!
agak busy jek memanjang .. sampaikan nak update new post
pun tade masa .. biler ade masa ' ade pulak halangan 
jaz pulak , adehhh ... macam macam hal lah .
uoollss nak tahu ? :D mari mari jaz story ok , 
macam macam nak story ni haa ! tidur lambat lah jaz malam ni :P
ok ok jaz story short je lah , 

1 ; kes bulan 2 punya pasal lah (22.2.2011)

haisshh ! lamekan ? tu lah kan , baru lah nak story ni haa
busy busy busy! sudah ! mari dengar ni :D

video
haha ! fuck ! suara macam katak ! actly nak surprise 
sempena buzday ariey , tapi malam ni lah baru dapat upload ! haha
jaz mmg dah buat lamer kott , cume bile nak upload masok 
vidio ni jek mula lah tenet bagaikan siput =,="
haha , ARIEY sayang ' soryy yer :') gembira sangat 
dapat nyanyikan lagu buzday ni tok  bie :')
hope bie suke ok ! : actly vidio ni jaz buatkan sempena
buzday dyer 22.2.2011 tu .. see kan ' betapa busy nyer jaz
sampai sekarang lah dapat update bagai ni haa ..
yerr ! saya tahu suare saya cam katak , saya tau 
xyah cakap :D haha 

2 : potong rambut :P

haha , jaz dah cut rmbut dah ' sumpah dah rimas dah 
panjang panjang ni .. rambut jaz rosak pon ade tau .
kadang nak buat keje ade jek yng mngacau rambut lah punya pasal kan .. plus tade dah org nak tarek tarek dah rambut jaz
terutamanya DEKWAN ! haishh " tak kire masa , tak kire keje ,
tak kire waktu ade jek suke tarek tarek , geram jek kan =,="
haa lastt amik kau ! ni hasilnya ! mari marii , tengokk dong :D

haha :D see kan ! tadelah pendek sgt.
just nipis tepi belah kiri , belah kanan jaz leya kan.
first potong kelakar sgt ,, eiii
klakar kan :D hahah
tapi , ringan jek kott , tade rimas pon 
hee :D

3 : turun SUNWAY PYRAMID DENGAN FARA RIVERA :P

Fara fara ! xleh tengok jaz senang , ade jek plan nyer ..
hehe , mentang mentang lah umah kite dekat kan ,
cakap jek nak lepak mana kan , jomm jomm :D
plan kali ni fara ajak jaz lepak sunway , catwalk sana =,=
kebetulan jaz mmg nak cari baju tok sis jaz kawen 
nnti :D so onn jek lah kan .. terpaksa lah ponteng keje lagi 
kikikik , punya lah ajak g sunway tapi masing masing 
tak tahu jalan nak kesana , tahu pon follow signbrd .
agak agak jek lah kan fara , lastt sampai jugakk ..
kalau sesat pon sama sama kan :D ahha  , fuh ! sampai sampai 
jek , cari makan ' lapar dong , adehh dah lah ngah lapar
cari kfc pon boleh tak jumpe jumpe , masing masing lupa
bukan salu kott lepak sana , sebulan sekali kott :D 
after jek makan , xtahu nak buat ape . cucuk duet
g shoping, dapat t-shirt 2,3 helai blah  :D
trus plan nak tengok wayang ,, haha ' cter aperr ???
ahha cter i am number four . fuyoo ! bestt kott cter ni 
. siyes best :D sambil tengok , sambil berangan jap
ade power konon kat tangan jaz tadi : hahaha ntah pape lah hai , 
totally best cternyer , mmg best .. ^______^

--> i am number four <3
lepas ni jaz blakon pulak , jaz no 7
ahhaha :D 

makan sudah , shoping sudah , movie pon dah 
then makan lagi , perut fara tak kenyang2
haha
* makan kek coklat n kek coklat stawberry
abc mamak buat :D haha nyum nyum :P

*yeahhh! balikk pulak !  balik jek dah pukul
9 sampai banting .. sampai jek banting makan lagi o,O"
fara yng ajak okayh ! :D dyer yng lapar lagi kan ..
seee dye kuat makan :P ,, lepak mcd kat banting
haha , lapar tapi makan kentang jek heee
*habiss lah fara marah nnti :P 

fuh ! seronok punya seronok , org kat rumah dah
call membebel soh balik cpt ' haha 
yelakan sampai malam lepak ngn budak si fara tu :D
enjoyy jek hari ni .. seronok sgt .. dengan 
fara membebel , dengan jaz lagi mmbebel 
haa macam mcam lah ceritanya , dengan suara 
jaz tade , sakit tekak kott . fara dah gelak
ngn suara jaz , adehhh ' makan tak jage ni lah 
dapatnye :D hehe 
seronokk sgt , next lepak lagi yer fara ! 
fara lak blanje jaz ok :D 
lalalalalalla



Tiada ulasan:

Catat Ulasan